Печат

Необикновеният клуб на обикновения човек

вкл. .

Локомотив София винаги е бил симпатичният отбор от София. Много хора, привърженици иначе на други отбори, не веднъж са заявявали, че ни симпатизират.

Необикновеният клуб на обикновения човек - този рефрен краси входа на сектор А на стадион "Локомотив" вече повече от година и има защо!

Преди седмица, чрез официалната страница на Локомотив във Фейсбук, една жена изпрати съобщение, с надеждата то да достигне до хора от ръководството на Локомотив. Ето какво гласеше то:

"Здравейте, пиша Ви с надеждата, че ще ми помогнете да сбъдна една мечта на моя баща! Баща ми е най- верния фен на железничарите от своето раждане. Дядо ми се шегува, че първата му дума е била “ ЛОКО”, а след нея “МАМО”. На 27.09. , татко има рожден ден. Мечата му е да има топка с автографи на отбора. Има ли някакъв начин да ми помогнете да направя един велик баща, най- щастлият човек! Благодаря!"

Въпреки, че в последните седмици, а може би и в по-голям период от време, ръководството на Локомотив взима някои неадекватни решения, контрастиращи с желанията на феновете, този път не е така.

Едно момче, което през годините прави всичко за идеята Локомотив, прави всичко за феновете, се отзова и този път. Георг Василев, синът на президента на Локомотив откликна на молбата на тази жена.

Защото футболът е за хората и Георг го знае! Адмирации, към едно момче с червено-черно сърце!

"Думите, които търся, не съществуват, защото моята благодарност към Вас няма сравнение. Благодаря Ви! А ето и видео с получаването на НАЙ- ХУБАВИЯТ ПОДАРЪК! Благодарим Ви! "

Share

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

ВИДЕО

 

FACEBOOK

НОВИ КОМЕНТАРИ