Печат

Match Preview: Лудогорец II - Локомотив

вкл. .

info MATCH PREVIEW

Тази седмица "лудницата" започва.

Подновяваме първенството във Втора лига, а Локомотив гостува в Разград на дубъла на Лудогорец, където ще търси първа победа от три мача насам в първенството. А също така и победа в дебюта на Ради Здравков. 

Отборът проведе не лоша зимна подготовка и по думите на старши треньора е готов да се пребори за третото място. Ръководството на клуба за добро или лошо, запазва мълчание и избягва публични изявления, като за цялата подготовка само Бойчо Величков даде кратко интервю, след контролата в Своге. Двама футболисти бяха освободени (Димитър Георгиев и Цветомир Вачев) и други двама  привлечени на същите позиции, или с две думи отборът си е почти същият от есента. Само че, ако можем да съдим по контролите се oпитва да играе футбол. Дано добрата игра от подготовката се пренесе и в официалните мачове, понеже помним как есента "разбивахме" "елитните" ни отбори с по четири гола разлика и няколко дни по късно не успяхме да вкараме гол на опашкар в първенството.

IOCH1446

Капитанът на отбора Том е с контузия и се очаква да пропусне мача в Разград, но в интервю през седмицата самият той каза, че има вероятност да е на линия за мача. Цялото интервю можете да прочетете ТУК!

Nani

Много добро впечатление и бързо развитие демонстрира Илиян Стефанов - Нани, който вкара няколко гола в подготовката, а и още по време на есенната част от първенството блеснa с няколко класни отигравания.

Тревожно впечатление направи фактът, че само за няколко мача в контролите бяха изпуснати неприемливо много дузпи и то от различни футболисти. И като се има предвид какво стана последния път когато трябваше да решаваме мач с дузпи, а и цялата статистика на отбора при изпълнение на дузпи, която не е розова - няма да е лошо Ради Здравков да наблегне на този елемент.

Дебют за Локомотив се очаква да направят двете нови попълнения, които се представиха на ниво по време на подготовката - Денислав Станчев и Наско Милев.

Share

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

ВИДЕО

Тежка загуба и скандална опасна неспортсменска контузия за Александър Любенов

FACEBOOK

НОВИ КОМЕНТАРИ