Печат

СКХГ Локомотив на Олимпийски надежди 2023

вкл. .

skhg lokomotiv olimpijski nadezhdi 2023

В тренировъчната зала на "Арена София" се проведе първия етап от селекцията "Олимпийски надежди" за родените 2011 - 2014, на която се явиха 74 гимнастички от цялата страна.
Селекцията днес започна с тест по обща физическа подготовка - бързина, сила, издържливост, координация, равновесна устойчивост и гъвкавост. За успешно преминалите този компонент следваше тест "трудности с тяло".
В селекцията участваха специалисти от Треньорската комисия към БФХГ, както и треньорите на националните отбори - Силвия Стойнева, Ясена Стойнева, Валентина Иванова, Райна Тошева и Кристина Илиева.
 
Участие от Локомотив взеха:
1. Бианка Георгиева
2. Дана Петкова
3. Рая Благоева
4. Александра Живкова
5. Виктория Александрова
6. Ава Маказчиева
7. София Димова
8. Божидара Венциславова
9. Радина Недкова
10. Джорджия Димитрова
В теста “трудност с тяло” продължиха:
1. Бианка Георгиева
2. Виктория Александрова
3. Ава Маказчиева
На 05.02.2023г. в НСБ "Раковски" се проведе втория етап от селекцията "Олимпийски надежди" за родените 2011 - 2014, на която се явиха 10 гимнастички от цялата страна, успешно преминали първия етап, който се проведе по-рано тази година.
Вторият етап на селекцията включваше тест "трудности с уред" пред комисия, включваща треньорите от националните отбори - Силвия Стойнева, Ясена Стойнева, Валентина Иванова, Виолета Господарска и Жанина Иванова.
Малките надежди бяха наблюдавани от директора на националните отбори Деспа Кателиева, вицепрезидента на БФХГ Невяна Владинова и бронзовата медалистка от Олимпийските игри в Рио през 2016 Любомира Казанова, която е и отговорник на селекция "Олимпийски надежди".
 
В трети етап продължава:
Виктория Александрова

Share

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

ВИДЕО

 

FACEBOOK

НОВИ КОМЕНТАРИ