Печат

Вълнуваща неделя се задава за Локомотив

вкл. .

fenove 88 godini

 На 28-ми март от 12:00ч на стадиона в Надежда един срещу друг ще излязат силните състави на юношите старша възраст на Локомотив и Беласица Петрич , а в 16:00ч на стадион Георги Аспарухов в контролен мач сили ще премерят старите познайници Левски - Локомотив.

Старшата юношеска гарнитура на Локомотив водена от Юли Петков постигна важна драматична победа в предишния кръг, при тежки атмосферни условия, при гостуването си на Пирин Гоце Делчев с 2:3 , след като изоставаше в резултата с 2:0 , като по този начин успя да се изкачи до второто място в класирането пред отборите на Беласица и Миньор Перник. Головете за Локомотив отбелязаха Петър Каптиев, Александър Тодоров и Денис Стефанов.
“-Нямам думи…Да обърнем Пирин от 0:2, и то при толкова тежки условия…Наистина имам мъже в този отбор и много им благодаря! Готов съм да им помагам винаги. Дано успеят да пробият в мъжкия футбол." - развълнуван говори Юли Петков пред “Витоша нюз" след победата.
"– Рядко срещани отбор и колектив…Имат качества, оттук нататък бъдещето е пред тях. Дано само имат повече късмет.” Въпреки епидемичната обстановка в момента, помощните терени на спортен комплекс Локомотив позволяват мачовете там да бъдат наблюдавани от разстояние и няма да съжалява никой който отиде с оглед и хубавото време, което ни очаква през уикенда.Локомотив - Беласица в неделя от 12:00ч.

Мъжкият състав на Локомотив пък ще премери сили с борещия се да влезе в първата шестица на Първа лига отбор на Левски, който не се представя добре напоследък в спортно-технически характер. Същото може да се каже и за Локомотив до момента що се отнася до мачовете му като гост в първентсвото на Втора лига , където железничарите в момента са на второ място и впредвид тежката програма до края , момчетата на Иван Колев ще се борят до последно за силно желаната промоция в Първа лига от фенове и ръководство. В последния кръг Локомотив гостува в Ловеч , където не успя да задържи предимството си от един гол на полувремето и позволи на Литекс да изравни за крайното 1:1. След контролния мач с Левски в паузата ,заради Националния отбор Локомотив най-вероятно ще изиграе още поне една контролна среща и заради факта , че в следващия кръг Локомотив почива. Ще бъде назначена служебна победа с 3:0 над отказалия се Кариана Ерден.
Следващия официален мач на отбора ще се играе в Благоевград срещу силния, амбиционен и традиционно труден съперник, с когото Локомотив често си разменя водачеството на върха. Двубоят ще се играе в уикенда около 10 април.

Share

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

ВИДЕО

 

FACEBOOK

НОВИ КОМЕНТАРИ