Печат

СНИМКИ НА КАДАНС: Съдийските грешки за победа на Черно море

вкл. .

Днес Локомотив загуби незаслужено от Черно море. Железничарите играха добре и дори заслужаваха победата, но за втори пореден мач тя им бе отнета от съдийския състав. След като във Кърджали явно на полувремето е имало инструкции да бъде запазен празника на града, днес във Варна бяхме свидетели на откровена съдийска тесла.

duzpa kabakov vizh dalech

Черно море цяла седмица рева, че е ощетен в мача срещу Спартак за дузпа при игра с ръка и това очевидно даде резултат. От кадансите на ситуациите (кликнете на снимките за да ги видите в по-голям размер) може ясно да видите как не бе отсъдена 1000% процентова дузпа за Локомотив. Играч на Черно море спира топката, която лети към опразнената врата на домакините с ръка. Явно ВАР не вижда и няма значение че без този удар в ръката резултата би станал 0:1 в 20-тата минута.

duzpa kabakov vizh blizo

При победния гол на Черно море пък атаката им започва след нарушение срещу Вутов в центъра на терена. Куриор скача и изблъсква в гръб играча на Локомотив, но явно за Кабаков тези приоми са позволени. Локомотив изравни малко по-късно, но веднага бе вдигната засада. От стоп кадансите се вижда, че такава има, макар и много тънка. Въпросът е обаче защо страничния съдия така яросно вдигаше флага си при положение, че дори на повторенията трябваше време за да бъде потвърдена засадата?

narushenie cherno more 202216

Видео: Черно море - Локомотив 2:1

Share

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

ВИДЕО