Печат

Събраха за рекордно време средствата за операцията на 3-месечния Анди

вкл. .

dareniya

Държавата нехае за децата си, а дава десетки милиони за нови общински стадиони/трибуни в Пловдив, Пазарджик, Шумен и забравя собствените си съоръжения, но Добрите Хора в България дариха шанс за спасение на малкото дете.

28-02-2020 23:48 | BGswim.com

Средствата за операцията на 3-месечния Анди бяха събрани за рекордно време. Малкият се нуждаеше от 164 000 евро за спешна животоспасяваща чернодробна трансплантация в Германия (според прогнозите на лекарите, шансът за успех след операцията е 93%), като парите бяха набавени за по-малко от един ден.

Сумата от благотворителната кампания за Анди надхвърли 192 000 евро, като събирането на средства е преустановено.

Майката на момчето Христиана Илиева не пропусна да благодари на всички, подали ръка на семейството й в този труден момент.

Ето какво написа тя: „Мили хора, нямаме думи, с които да изразим благодарността си към всички вас! Благодарение на вашата безрезервна помощ, необходимите средства за трансплантацията на Анди са събрани! Прекланяме се пред вас и огромната ви добрина! Ще ви държим в течение на всичко случващо се с Анди. Предстои ни истинска битка, но всички вие ни доказахте, че не сме сами! Вярваме, че всичко ще бъде успешно и няма да има усложнения! Вярвайте и вие! Благодарим ви, хора с големи сърца за шанса, който дарихте на нашето детенце! Нека добрината се върне многократно към вас!“

Share

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

ВИДЕО

FACEBOOK

НОВИ КОМЕНТАРИ