Печат

Добра новина? Иво Паргов застава начело на Марек

вкл. .

veterani vitosha bistritsa lokomotiv 5

Иво Паргов поема властта във футболния отбор на Марек. Бившият футболист и директор на отбора от Дупница се завръща от Локомотив, където повече от 8 години бе шеф на ДЮШ.

За всички бе видимо, че Паргов не влага сърцето си за школата в червено-черно. По думите на всички Иван Василев бе оставил Паргов да я води без да му се меси след като дупничанина докара Актавис в първите години от управлението му. Сега е времето, в което Василев може да направи правилния избор и намери човек, който да се отдаде на мисията Локомотив отново да има школа за пример.

Паргов ще бъде силният човек в Марек, който ще отговаря за почти всичко в отбора. С него в ръководството на тима ще бъде и неговият баща и легенда на Марек Сашо Паргов. Очаква се помощник в тази дейност на Иво Паргов да бъде друг бивш футболист на Локомотив и дупничани - Милен Лахчев. Паргов вече бе представен пред футболистите на Марек. 

Това стана след тренировка на стадион Бончук в Дупница в присъствието на общинското ръководство. Очакванията на всички от новото ръководство е да се продължи с доброто представяне на отбора и през пролетния дял от първенството на Втора лига.

Share

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

ВИДЕО

FACEBOOK

НОВИ КОМЕНТАРИ