Печат

Пропуски и дузпа донесоха тежка загуба в Несебър

вкл. .

stadion Nesebar

Само при невероятна въртележка Локомотив може да изпадне.

Верни на традицията  следихме на живо Несебър - Локомотив (вижте страницата на двубоя, red dot loko НА ЖИВО: Несебър - Локомотив

Железничарите започнаха добре двубоя и в 5-тата минута Вачев стреля от далечна удобна позиция, но топката мина над вратата. В средата на полувремето Контохристос изстреля  снаряд от сериозна дистанция, но вратара на домакините изби. В 34-тата минута Несебър получи дузпа от съдията Карагрен. След центриране в наказателното поле той видя непозволена игра с ръка. Диян Молдованов реализира за 1:0.

В началото на втората част  Молдованов удвои след удар от центъра на терена, прехвърляйки Любенов. В 65-ата минута Евгени Зюмбулев бе изведен сам срещу вратаря, но удара му бе спасен. 10 минути преди края резерва Иван Михайлов бе точен с удар от близко за крайния резултат 3:0.

Въпреки загубите в последните два двубоя Локомотив трудно може да изпадне. След резултатите от днешните двубои Добруджа изпадна в Трета Лига Покажи пълното класиране. Всички отбори до 8-мо място (на което е Локомотив) са заплашени от изпадане. Локомотив е заплашен само ако записва загуби до края, а Кариана и Несебър спечелят и двата си мача и още няколко отбора завършат с 33 точки, тогава ще се направи класиране само от двубоите между тези отбори. Това обаче е с много малка вероятност. Реално борбата да не изпаднат се води между Ботев Гълъбово (които изненадващо победиха Царско село), Пирин, Кариана и Несебър. Четирите отбора имат по един тежък мач с някой от отборите борещи се за класиране на бараж за Първа лига, така че шансовете им да запишат по две победи не са големи.

Вижте програмата за 29 кръг и 30 кръг тук. 

Share

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

ВИДЕО