Печат

Билет от 20 лв. и само за гостите е неморално, господа Манолов и Михайлов, господа полицаи този стадион не е за този мач!

вкл. .

tradicii

До

Старши комисар Георги Хаджиев - директор на СДВР
Борислав Михайлов - председател на БФС
Стойне Манолов - собственик на Царско село



В събота 09 март 2019 г. предстои двубой между Царско село и Локомотив. 

Старши комисар Хаджиев, не е ли рисково този мач да се проведе на това стадионче? Спомняте ли си как то НЕ побра всички желаещи да бъдат на мача през миналата година и как само вътрешната организация на феновете на Локомотив предотврати тогава да се стигне до ексцесии? А спомняте ли си как Локомотив бе наказан след мача с Царско село след двубоя в Надежда? Това не е ли достатъчно за да се разбере, че мачът е рисков и че не е за това малко стадионче със секторче за гостите, чиято отграда се държи на свински опашки и пада само при докосване?!

Очевидно с цел по-малко привърженици на Локомотив да присъстват на двубоя бе обявена цена от 20 лв. за вход и квота от 80 билета?!? Това миналата година не ни спря, всички билети бяха изкупени, а много хора останаха извън стадиона. Но, господа Манолов и Михайлов, 20 лв. за билет във Втора лига е неморална (и ненормална) цена. Неморална е защото това е най-скъпият единствено възможен билет за български футбол. Във Втора лига средната цена е 3 лв., а 1/3 от отборите дори пускат свободен вход. Царско село също бе от тези отбори, а на практика и все още е, защото билетите на практика важат само за гостите. Миналата година ясно видяхме, че феновете на домакините влизат с покани или биват допускани от охраната да влязат безплатно.

БФС защо си затваряте очите за това?

Господин Михайлов, не ви ли притеснява това ценообразуване; футболът за хората ли е?

Защо позволявате двойни стандарти при билетите? Така ли БФС ще се бори за феърплей? Къде са правилата спрямо клубовете или проблема са феновете?

Господин Манолов, спомняте ли си какво ви е дал Локомотив (Стойне Манолов - юноша съм на Локомотив и съм привързан към него - 2017-05-12) ? Какво е за Вас Локомотив? Определете нови нормални цени на билетите и позволете достъп на всички и не превръщайте един празник в драма!

Господа, ние сме Локомотив и винаги сме с отбора, в хубави и лоши моменти, с добро или зло и този път няма да бъде различно. Осигурете нормална обстановка за двубоя.

Локомотив винаги е играл за своята чест и име, въпреки всичко и въпреки всички, и така ще е и сега!

Въпреки и на въпреки.

Share

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

ВИДЕО

 

FACEBOOK

НОВИ КОМЕНТАРИ